Storytelling

Storytelling voor bedrijven of organisaties
Storytelling kan een grote impact hebben. Mensen kunnen er succesvol mee leiden en inspireren, en kunnen er klanten mee aantrekken en behouden, maar ook collega’s, samenwerkende organisaties en zakelijke partners mee aantrekken. Daarom schrijft Pluritext verhalen voor bedrijven en instellingen.
In deze tijd is het als organisatie of bedrijf erg belangrijk om voortdurend in contact te blijven met je publiek en partners en daarbij relevant en aanwezig te blijven. Organisaties en bedrijven hebben hier vaak de knowhow niet voor.
Pluritext kan het publiek inspireren met goede verhalen maar kan ook beelden toevoegen, of kan zelfs een verhaal bestaand uit beelden maken gecombineerd met tekst. Sprankelend, een combinatie van beeld en tekst. En veelzeggend. Wij putten daarvoor uit diverse bronnen. En uit onze verbeeldingskracht.

Maar daarnaast ook uit informatie over uw bedrijf of instelling die we via diverse wegen ontvangen hebben (zoals sociale media, eventuele klantcontactcentra of bepaalde Google Tools). Of uit informatie over actuele ontwikkelingen binnen de branche van uw bedrijf of instelling.

Deze verhalen kunnen daarnaast een manier zijn om waarde toe te voegen voor klant en partners, (bijv. door praktische tips over het in deze context passende onderwerp) en op die wijze te zorgen voor autoriteit van en sympathie voor uw bedrijf of instelling.

Storytelling voor individuen
Wij van Pluritext geloven in de kracht en magie van verhalen. Wij koesteren de magie van verhalen en we ontwikkelen meesterschap in het schrijven van verhalen. Die u vervolgens kunt vertellen. Voor u als individu, leider, manager, trainer of projectleider een manier om uw invloed te vergroten en te spreken vanuit een veelzijdiger repertoire.

U bepaalt uiteraard of u alleen tekst wilt of ook beeld. Daarnaast is het ook mogelijk een tekst extra aandacht en kracht te geven met een ‘soundscape’, een geluidslandschap of een tune, een auditief merk.